Blog

Aici începe textul. Apăsați aici și începeți să scrieți. Illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut.
 

Sectorul IT in Romania trebuie abordat intr-o perspectiva pragmatica, realista, motiv pentru care am si decis ca vreau sa incep acest blog in primul rand. Am lucrat in mai multe locuri IT, si pot sa spun ca situatia nu este roz, insa nici pe departe neagra.

Esti un programator foarte bun, cu ani experienta in spate. Nimic nu este imposibil pentru tine ( sa zicem ), tot ce este de facut este aproape gata pentru tine. Nu ca nu intampini si tu provocari, insa dat fiind faptul ca esti senior sau middle, ne gandim ca te pricepi destul de bine si poti sa facit task-ul in no-time....

Programare in Romania frumoasa. Putine sunt lucrurile pe care le poti admira intr-o comunitate buna, sau cel putin ne gandim si vrem noi sa fie buna, lucruri care iti dau sens oarecum, lucruri care te fac sa mai mergi o zi la munca. Sunt comunitati faine in Romania, in diferite industrii.

© 2020 Anonim PO. Toate drepturile rezervate.
Creat cu Webnode
Creați un site gratuit! Acest site a fost realizat cu Webnode. Creați-vă propriul site gratuit chiar azi! Începeți